RETURVILKÅR

 • Vi aksepterer retur av varer som er i sin originale stand med lapper/etiketter på innen 14 dager etter mottatt bestilling.

 • Varer du returnerer kan ikke være brukt, vasket eller endret på noen som helst måte.

 • Strømpebukser kan kun returneres dersom pakken er uåpnet

 • Vedlagt i din bestilling følger en returetikett. Dersom du har mistet den kan du kontakte oss på post@sansfordeg.no

 • Tilbakebetaling av din bestilling vil skje så fort din retur er behandlet til opprinnelig betalingsmetode. Fraktkostnadene tilbakebetales kun dersom hele bestillingen blir returnert.

 • Vi trekker 69kr fra beløpet du skal ha refundert for å dekke frakt og ekspedisjonskostander i henhold til angrerettloven pa.15, første ledd.

 • Det kan ta opptil 14 dager før din retur blir behandlet. Du får en bekreftelse på mail når vi har mottatt og behandlet din retur.

 • Varene du returnerer er ditt ansvar helt til vi har mottatt dem. Det er derfor viktig å ta vare på kvittering for innlevert retur til posten.

 • Klikk og hent bestillinger må returneres til fysisk butikk innen 14 dager fra hentet bestilling.

 • Sans for Deg forbeholder seg retten til å avvise returer som er sendt i retur til oss etter 14 dager etter mail om retur eller ikke samsvarer med våre retur vilkår. Ved avvist retur kan varene sendes tilbake til deg ved at du dekker fraktkostnadene.
 • Varen/varene skal være i like god stand som da du mottok dem og ubrukt
 • Ingen etiketter og lapper skal være fjernet
 • Strømpebukser må returneres i en uåpnet pakning

Hos oss er det superenkelt å returnere! Forsikre deg om at du har lest våre retur vilkår før du sender en retur til oss.

 1. Skriv en mail til oss der du oppgir returårsak, ordrenummer og hvilke varer du sender i retur til oss.
 2. Pakk deretter varen/varene i en forsvarlig pakning og fest på returetiketten som lå vedlagt i din bestilling. Dersom du mangler din returetikett må du kontakte oss.
 3. Lever til nærmeste posten/bring kontor.
 4. Du vil få en bekreftelses mail når vi har behandlet og refunder din retur. Dette kan ta opptil 14 dager.

Det koster 69kr. Dette er for å dekke frakt og ekspedisjons kostnader og vil automatisk trekkes fra beløpet du skal ha refundert. Ved bytting av størrelse/farge vil du ikke bli belastet for returens frakt og ekspedisjons kostnader.

 Har du betalt med vipps eller kort blir pengene utbetalt 1-5 virkedager etter vi har behandlet din retur. Du får en mail med bekreftelse når dette er gjort.

Har du betalt med faktura får du en ny og oppdatert faktura. Logg deg inn på riverty.com for å følge prosessen. 

Når du benytter deg av et tilbud som 3 for 2 spanderer vi den billigste varen for deg. Dersom du da returnerer en av de andre varene vil du bli refundert mellomlegget av plagget du fikk gratis.

Eksempel: 1 vare: 1500kr. 2 vare: 1200kr. 3 vare: 1000kr.

Leverer du tilbake vare nummer to får du refundert 200kr grunnet vi har spandert 1000kr.

Om du sender alle varene i retur tilbakebetales frakt kostnaden, men du vil bli belastet for returens frakt og ekspedisjons kostnader som er på 69kr. 

Du har alltid 14 dagers angrerett i henhold til gjeldene forbrukerlov. Det betyr at du som kunde hos oss kan angre ditt kjøp ved å gi beskjed til oss innen 14 dager etter du har mottatt den bestilte varen. Varen skal sendes i retur senest 14 dager etter du gav beskjed til oss om at du brukte din angrerett. Produktet skal sendes tilbake i like god stand som når du mottok det med etikker og lapper fremdeles festet til produktet. Når vi mottar varen håndterer vi denne og pengene vil bli refundert. Vi trekker kr 69,- fra det beløpet som du skal ha refundert i henhold til angrerett loven par.15, første ledd for å dekke frakt og ekspedisjons kostnader.

BYTTE AV STØRRELSE OG FARGE

Vi har dessverre ikke noe system for bytting. Du sender varen du ønsker å returnere i retur til oss på samme måte som beskrevet ovenfor. Informer oss på post@sansfordeg.no når du returnerer varen at du har lagt inn en ny bestilling. Da vil du ikke trekkes for retur frakt og ekspedisjons kostnader.

Skal du bytte størrelse på noe du har kjøpt med rabatt. Ta kontakt med oss før du legger inn en ny bestilling slik at du kan få din nye størrelse til samme pris.